Terhi KLEMETTI Terhi KLEMETTI
Partner
puh:
GSM: 050 480 2401
terhi.klemetti@transearch.com

Terhi Klemetti on TRANSEARCH Helsingin toimiston uusin partner. Terhi keskittyy johdon suorahaun parissa toimeksiantoihin mm. pankki- ja finanssialan, pääomasijoituksen, IT/Telecomin ja asiantuntijapalveluliiketoiminnan parissa. Terhi on toiminut erilaisissa henkilöstöjohdon tehtävissä johtoryhmän jäsenenä vuosina 2003-2015 niin pienissä start-upeissa kuin pörssilistatuissa yrityksissä sekä Suomessa että ulkomailla. Terhin työkokemus koostuu mm. yhtiöistä Jolla, Nokia, ABN Amro/Fortis/Alfred Berg ja CRF Health.

Terhi aloitti uransa suorahaun parissa Heidrick & Strugglesilla. Hän toimi Senior Associatena ja teki töitä Suomen ohella myös Brysselissä ja Tukholmassa, keskittyen johdon suorahakuihin pankki- ja finanssi-, kulutustavara- ja asiantuntijapalveluliiketoiminnan aloilla. Työskennellessään H&S:llä Terhi palkittiin parhaana Senior Associatena Euroopassa. Terhi jatkaa myös työtään mentoroinnin parissa. Terhi on jäsen ”Suomen Mentorit ry:ssä” ja hänen aloitteestaan käynnistettiin kahden yrityksen välinen mentorointi kahdessa pörssilistatussa yhtiössä Suomessa kansainvälisellä tasolla.

Terhi on asunut neljässä eri maassa: Italiassa, Englannissa, Belgiassa ja Ruotsissa. Terhi puhuu äidinkielensä suomen lisäksi erinomaista englantia, sujuvaa ruotsia ja pärjää myös italian ja ranskan kielillä.

 

International Offices

International Offices

aueeaasae

aueeaasae