Petteri PIETILÄ Petteri PIETILÄ
Managing Partner
puh: 040 5200 215
GSM: 040 5200 215
petteri.pietila@transearch.com

Petteri Pietilä on kansainvälisesti kokenut johtaja, jolla on monipuolinen johdon suorahakukokemus. Laajan liikkeenjohdon kokemuksensa ansiosta Petteri on toimialojen suhteen generalisti ja hän hoitaa suorahakutoimeksiantoja sekä monikansallisille että puhtaasti kotimaisille asiakkaille. Petteri aloitti uransa johdon suorahaun parissa vuonna 2009, jolloin hänet kutsuttiin partneriksi TRANSEARCHin Helsingin toimistoon.

Petterillä on yli 17 vuoden kokemus kansainvälisen kulutustavaraliiketoiminnan myynti-, markkinointi- ja johtotehtävistä. Hän aloitti uransa vuonna 1991 Unileverillä, jossa hän toimi tuotepäällikkönä ja avainasiakaspäällikkönä. Unileveriltä hän siirtyi Gilletten/Braunin palvelukseen Saksaan, jossa hän toimi globaalissa Business Manager -roolissa. Vuonna 1998 Petteri palasi Suomeen ja aloitti työt Altiassa, Pohjoismaiden ja Baltian johtavassa alkoholijuomatalossa. Altiassa hän toimi aluksi vientipäällikkönä sekä liiketoimintajohtajana vastaten maailmankuuluista suomalaisista vodkabrändeistä. Vuodesta 2002 lähtien Petteri oli Altia-konsernin johtoryhmän jäsen ja hoiti useita Senior Vice President -tason tehtäviä ollen tulosvastuussa strategisista liiketoimintayksiköistä.

Koulutukseltaan Petteri on KTM Turun kauppakorkeakoulun ulkomaankaupan linjalta. Hän pitää itsensä kunnossa uimalla, rullaluistelemalla, laskettelemalla, juoksemalla sekä käymällä kuntosalilla. Äidinkielensä lisäksi Petteri puhuu sujuvasti englantia ja pystyy kommunikoimaan myös ruotsiksi ja saksaksi.

 

International Offices

International Offices

aueeaasae

aueeaasae