TRANSEARCH Orxestra© Method

Käytämme ainutlaatuista TRANSEARCH Orxestra© -menetelmää, joka edesauttaa olennaisesti  sopivimman henkilön tunnistamista asiakkaamme tarpeeseen. Menetelmä on perusteellinen, helposti toistettava ja pureutuu pintaa syvemmälle. Se luo yhteisen kielen asiakkaan, suorahakuyrityksen ja kandidaatin välille.

TRANSEARCH Orxestra© -menetelmä on ainutlaatuinen työkalu kandidaatin sopivuuden arvioimiseen. Työkalu auttaa mittaamaan mm. johtamisen sopivuutta, rooliin sidottuja kompetensseja sekä kulttuurillista sopivuutta.

Menetelmään kuuluu myös Without Breaking Stride -työkirja, joka on konkreettinen apu kandidaatin saumattoman sopeutumisen varmistamiseksi sekä työtehtävään, tiimiin että organisaatioon. Annamme Without Breaking Stride -työkirjan palkatulle henkilölle, rekrytoivalle esimiehelle sekä HR-vastaavalle, joka on työskennellyt kanssamme kyseisessä toimeksiannossa.

TRANSEARCH Orxestra© Method on luotu yhdessä kansainvälisen liikkeenjohdon konsultin ja kirjailijan John O. Burdettin kanssa. TRANSEARCH käyttää menetelmää ainoana suorahakuyrityksenä maailmassa. Menetelmän käyttö ei korvaa mitään suorahakuprosessissa aiemmin käytettyä vaihetta, vaan antaa tehokkaan lisätyökalun johdonmukaiseen kandidaattien arviointiin sopivuuden varmistamiseksi.

Alla olevasta kuvasta löytyy lisää tietoa menetelmässä arvioitavissa sopivuusalueista.


 

International Offices

International Offices

aueeaasae

aueeaasae