Jukka LEHTILUOTO Jukka LEHTILUOTO
Vice President, Nordic Countries, Russia & CEE
Tel: + 358 10 279 0331
GSM: +358 400 707 544
jukka.lehtiluoto@transearch.com

Jukka Lehtiluoto har en över tjugo år lång gedigen erfarenhet av chefsrekrytering på internationell företagsledningsnivå. Sin karriär som chefsrekryteringskonsult började han inom rekryterings- företaget MPS, där han avancerade till vice verkställande direktör, en position han lämnade för att flytta i Heidrich & Struggles tjänst, först till Stockholm för att sedan återvända och vara företagets verkställande direktör i Finland under åtta år. År 2000 blev han utnämnd till Country Manager för Heidrich & Struggles i Polen och också till medlem i CEE ländernas ledningsgrupp. Efter sin återkomst till Finland drog han under några år Ajilon Finland Oy, som hör till Adecco gruppen. Ajilon har specialiserat sig på att placera högt utbildade, professionella personer i tidsbundna projektuppgifter.

Under sin karriär har Jukka placerat hundratals personer på ledningsnivå till finska och internationella företag både i Finland och utomlands. Utöver detta har han ansvarat för utvecklandet av Heidrich & Struggles europeiska kvalitetssystem samt för utvärderingen av arbetskvaliteten hos alla konsultgrupper i företagets tjänst. Lehtiluoto är också en av grundarna till Suomen Suorahakuyritysten yhdistys. Han verkade som dess första ordförande och representerade också Finland inom branschens takorganisation CEESA.

Lehtiluoto är specialiserad på uppdrag på ledningsnivå inom tillverkande industri, IT- och telekommunikation, bank- och finansbransch samt handel. Utöver sitt modersmål talar han flytande svenska, engelska och tyska.

 

International Offices

International Offices

aueeaasae

aueeaasae